Mládež
24.08.2023
Autor: Klub

Hokejové přenosy mládeže na CZECHICEHOCKEY.TV

clanek-1

Náš hokejový klub se od letošní sezony dohodl na spolupráci s Czechicehockey TV na našem zimním stadionu. Czechicehockey TV na těch zimních stadionech, kde je dohodnuta na spolupráci, přenáší všechny zápasy II. Ligy, ELJ, ELD a mládežnická utkání nižších soutěží a mladších kategorií.


Od 15.8.2023 jsou již přenášena tato utkání z našeho zimního stadionu v Kolíně. Jedná se o kompletní přípravná utkání všech mládežnických kategorií (Junioři, Dorost a žáci) a zápasy B Týmu mužů. Utkání A týmu mužů tímto způsobem přenášena nejsou, jelikož tým působí v Chance lize a ty jsou vysílány jiným způsobem.

Tato služba pro Vás přináší možnost vidět zápasy výše uvedených kategorií z našeho zimáku v přímém přenosu, zároveň se můžete podívat i na venkovní utkání, kde je tato služba zprovozněna. Na všechna utkání se můžete podívat také zpětně. Přenosy jsou k sledování na PC, notebooku či mobilech.

V případě Vašeho zájmu využití této služby se stačí zaregistrovat na www.czechicehockey.tv/cs/home a uvedení svého oblíbeného klubu – SC Kolín.

Užijte si tímto ještě více hokeje, ale nejen na počítačích a mobilech, na všechny z Vás se těšíme především na našem zimním stadionu na ŽIVO.