Mládež
15.09.2023
Autor: Klub

Hokejové nábory již probíhají!

clanek-1

Od začátku září jsou v plném proudu Hokejové nábory malých hokejistů a hokejistek, které jsou určeny pro zájemce o lední hokej ve věku od 4 do 7 let věku. Na všechny čeká na ledě spousta zábavy a trénování prvních krůčků na bruslích.


Ve čtvrtek 14.září proběhl další hokejový trénink v rámci Náboru malých začínajících hokejistů a hokejistek. Připraveni byli jako vždy zkušení trenéři SC Kolín, kteří se na malé děti těšili a připravili pro ně zábavný a pestrý program na ledě. Hokejky, puky, hrazdičky, mantinely, míče, lano a další tréninkové pomůcky byly v akci a k tomu zkušení trenéři a všichni prožili na ledě zábavných šedesát minut.

"Nejlepší na tom všem je, když se děti během tréninku smějí a i když jsou často i na zadku či kolenou, mají z toho všeho především radost" uvedl jeden z přítomných mládežnických trenérů Jakub Minarčík. "Ideální je pro děti začít ve čtyřech až pěti letech, kdy se postaví prvně na brusle. A po několika trénincích je vidět obrovské zlepšení a děti mají radost z toho, že začínají pomalu bruslit" doplnil trenér.

Další tréninky pro nejmenší, které jsou uvedeny v pravidelném rozpisu ledu po názvem - NÁBOR, probíhají každé ÚTERÝ A ČTVRTEK od 17,15 HODIN a každou NEDĚLI vždy ráno, většinou okolo 9 hodiny. K tréninku děti potřebují BRUSLE, HELMU (nejlépe hokejovou), RUKAVICE (nemusí být hokejové) a chrániče na kolena a lokty (jako na IN-LINE). A pokud brusle ani helmu nemáte, nevadí, rádi toto hokejové vybavení dětem zapůjčíme.

Naše hokejové nábory a tréninky nejmenších adeptů ledního hokeje vede pan trenér Josef Hasil. S požadavky či dotazy se na něj můžete obrátit na tel. 606 213 404 nebo na mail: josef.hasil@sckolin.cz.

Stále hledáme hráče od ročníku narození 2016 a mladší. Tak neváhej a STAŇ SE KOZLÍKEM HOKEJISTOU!