Mládež
17.10.2023
Autor: David Hora

Nábor v plném proudu! Kozlíci odehráli svá první utkání

clanek-1

Nábor mladých začínajících hokejistů ročníků 2016 a mladších běží už od začátku září. Kozlíci jsou na ledě třikrát týdně v úterý a čtvrtek odpoledne od 17:15 a v neděli dopoledne. Zatím co ročník 2016 je už ve druhé hokejové třídě a svůj první zápas již odehrál v průběhu září, první hokejová třída se poprvé v zápasovém prostředí představila až v pátek 13. října.


Pro mnoho z nejmladších Kozlů to bylo první utkání vůbec a Kozlíci tak ochutili, jaké to je si zahrát proti jinému týmu. V pátek se k přátelskému zápasu vydali do Chotěboře a v už v neděli odehráli svůj druhý zápas, tentokrát na jim dobře známém kolínském ledě proti Poděbradům.

Všichni malí Kozlíci si pod vedením Josefa Hasila zápasy užili a získali velmi cenné zkušenosti. Pilně pokračují a zlepšují se v tom, co je baví a moc se těší na další zápasy.

Stále také hledají nové Kozlíky, kteří by chtěli hrát hokej, vyzkoušet si něco nového nebo jen být aktivní a být součástí super kolektivu. V případě zájmu kontaktujte hlavního trenéra mládeže Josefa Hasila, josef.hasil@sckolin.cz, tel.: 606 213 404. Nábor je vhodný i pro děti, které neumí bruslit a hlavním záměrem je, aby si to malí Kozlíci užili a něco se přiučili.