Mládež
07.11.2023
Autor: David Hora

První turnaj ročníku 2017! Nábor pokračuje v tréninku

clanek-1

Kozlíci ročníku 2017 odehráli svůj první zápas 13. října a nyní se po dvou měsících tréninku zúčastnili svého prvního turnaje, ten se konal v Chotěboři v sobotu 4. listopadu. Společně s druhou hokejovou třídou trénují třikrát týdně a stále také hledají Kozlíky, které by se k nim připojili. Nábor je na ledě 3x týdně, ve úterý a čtvrtek od 17:15 a v neděli dopoledne.


Do Chotěboře přijelo kromě Kozlíků také 8 dalších týmů. Turnaj se hrál na dvě skupiny. Ve skupinové části si zahráli proti Dukle Jihlavě, Moravské Třebové a Žďáru nad Sázavou. Už od začátku se jim dařilo a ve třech zápasech nastříleli soupeřům 66 gólů a mnoho z mladých hokejistů si vstřelilo svůj první gól.

Pod vedením Josefa Hasila a s podporou rodičů z tribuny se dostali do finále, kde se utkali s brněnskou Kometou. Obě třetiny skončili nerozhodně a rozhodly tak nájezdy. V těch byli Kozlíci úspěšnější a domů si odvezli první místo.

Všichni mladí hokejisti si turnaj velmi užili a těší se na další zápasy a tréninky.

Stále také probíhá nábor, který je vhodný pro nové Kozlíky, kteří by chtěli hrát hokej, vyzkoušet si něco nového nebo jen být aktivní a být součástí super kolektivu. V případě zájmu kontaktujte hlavního trenéra mládeže Josefa Hasila, josef.hasil@sckolin.cz, tel.: 606 213 404. Nábor je vhodný i pro děti, které neumí bruslit a hlavním záměrem je, aby si to malí Kozlíci užili a něco se přiučili.