A-tým - ohlasy
16.11.2023
Autor: Věra Pavlovská

Středeční nevydařené utkání z pohledu brankáře Jakuba Soukupa

clanek-1

K prohranému utkání s Frýdkem-Místkem, k pauze během úpravy ledu a dalšímu se vyjádřil Jakub Soukup


Kubo, jak bys osobně tento nevydařený zápas ohodnotil?

Tak zápas pro nás vůbec nedopadl dobře. Nepovedlo se vůbec nic. Doufali jsme, že navážeme na ten výkon ze Sokolova, kde jsme hráli parádní zápas. Ale bohužel prostě se to nepovedlo. Musím zatím říct, že jsme určitě všichni tam nechali všechno. A takový někdy hokej, že se prostě někomu z nás nepovede ten zápas. Ale nechci to asi nějak víc hodnotit. Prostě nám ten zápas nevyšel a my se na to podíváme, zhodnotíme si to a do dalšího zápasu nastoupíme úplně jinak a já doufám, že předvedeme o hodně lepší výkon.

Měla podle tebe na zápas vliv pauza, která byla kvůli úpravě ledu?

To si nemyslím, bylo to pro oba dva týmy stejné a samozřejmě to není příjemné, ale říkám, bylo to pro oba dva týmy stejné. Nebudeme se vymlouvat, stává se to občas i ve vyšších soutěžích, takže se na to určitě vymlouvat nebudeme.

Jak je možné, že po posledních zápasech, kde jste skórovali nepadl žádný gól?

Tak my s tím máme problém. Celou sezonu dáváme málo gólů, naštěstí se nám i na těch pár gólů podařilo nějaký zápas vyhrát. Je škoda té smůly dneska prostě, co jsme měli. Dneska na to prostě nevyšlo.

Co si myslíš, že je do příštího zápasu potřeba zlepšit?

Tak určitě tam vstup do toho zápasu. Nemůže se nám stávat, že budeme po 1. třetině prohrávat 2:0, pak je to hrozně těžké otáčet, i když samozřejmě to bylo furt spoustu času, ale takový zápas otočit se nám povede 1 z 5, takže prostě bylo to těžké. Nedali jsme ten gól a musíme příště to víc zjednodušit, více se tlačit do brány.