Mládež
21.11.2023
Autor: David Hora

Junioři podruhé v řadě vstřelili 8 gólů, porazili Kutnou Horu

clanek-1

Junioři po dvou prohrách minulý víkend nadělili Pelhřimovu 8 gólů a vyhráli 8:3. Tento týden se v neděli 19. listopadu vydali do Kutné Hory, kde už od prvních minut dominovali a podruhé v řadě nastříleli 8 gólů, když si odvezli všechny tři body za jednoznačnou výhru 8:2.


Kozlové byli po osmi zápasech na druhém místě tabulky regionální ligy juniorů, poté však nezvládli první listopadový víkend, když prohráli oba víkendové zápasy, nejprve proti Poděbradům a poté proti Vlašimi. O týden později uvítali na domácím ledě Lední Medvědy z Pelhřimova a už od prvních minut byla vidět velká motivace Kolínských prohry odčinit.

Už po první třetině vedli 2:0 po gólech Tadeáše Burdy, nejproduktivnějšího beka, a Patrika Novotného, nejproduktivnějšího hráče týmu. Tam se ale nezastavili a během sedmi minut ve druhé třetině přidali další 4 góly, trefil se Šimon Protiva, Filip Vondrášek a dvakrát Dominik Franc. V 32. minutě sice udeřili Pelhřimovští, ale Kozlové rychle odpověděli a svým druhým gólem Patrik Novotný vrátil domácím šestigólové vedení. Ve třetí třetině sice vyhráli 2:1 hráči Pelhřimova, ale to už nic nezměnilo na konečném výsledku a sedmé výhře kolínských juniorů.

O týden později Kozlové na skvělý výkon navázali a už od první třetiny hru kontrolovali, když se v prvním dějství trefili třikrát, konkrétně to byl Filip Vondrášek, David Jonák a Filip Svoboda. Na 4:0 ve druhé třetině zvýšil Šimon Protiva. Na to však Sršni už odpověděli a snížili na rozdíl tří gólů. 13 vteřin před koncem druhé části však ještě Kozlové přidali pátý gól zásluhou Tadeáše Burdy. Ve posledním dějství Kolínští už pouze kontrolovali hru a přidali další 3 góly. Domů si tak odvezli všechny tři body po výhře 8:2.

V tabulce jsou tak na pátém místě, ale na první Tábor ztrácí pouze 5 bodů. Další zápas odehrají v sobotu 25. listopadu od 13:15 na kolínském zimním stadionu proti čtvrtým Benátkám, se kterými naposledy prohráli 3:2 po nájezdech. Přijďte je podpořit!