A tým - preview
01.12.2023
Autor: David Hora

Druhá polovina Chance Ligy začíná! Kozlové hostí Zubry

clanek-1

Kozlové se po středečním vítězném utkání proti Slávii utkaní střetnou už potřetí s přerovskými Zubry. Minule na domácím ledě v prvním kole tohoto ročníku Kolínští přehráli Přerovské a odnesli si výhru 2:0. Ve druhém vzájemném střetnutí to však bylo naopak a v srdci Moravy vyhráli domácí 1:0. Druhá polovina Chance Ligy odstartuje na kolínském zimním stadionu v sobotu 2. prosince od 17:00. Toto utkání je navíc věnováno Integrovanému záchrannému systému a všem jeho složkám.


Informace o soupeři

Přerovští vstoupili do sezóny dobře, když se dlouho drželi na pozici, ze které by postoupili přímo do čtvrtfinále a obzvláště se jim dařilo na konci října, kdy vyhráli pětkrát v řadě. Poté se ale výkony Zubrů překlopili na špatnou stranu a následovala série šesti proher v řadě. V sobotu dokázali po téměř měsíci vyhrát, když si odnesli výhru 3:1 nad Jihlavou, a poté vyhráli i v pondělí na domácím ledě proti Zlínu. V posledním utkání však padli v Třebíči 1:3 a jsou tak na 10. místě, poslední postupové příčce, s náskokem 7 bodů právě na Kozly a i proto bude tento zápas velmi důležitý pro oba týmy.

Jeden gól ve dvou zápasech proti Kozlům je důkazem toho, že se Přerovští v této sezóně potýkají také s produktivitou. Méně gólů v této sezóně vstřelili pouze Kozlové. Stejně jako Kolínským se jim také nedaří v přesilovkách, ale na druhou stranu se jim daří oslabení, když jsou třetí v této procentuální úspěšnosti ubránění početní výhody soupeře.

Aktuality z týmu

Ve středečním zápase se do sestavy vrátil Petr Koukal a Kozlové tak nastoupili v plné sestavě. Chyběl pouze zraněný Petr Kolmann a stejně tak dlouhodobě brankář Tomáš Sajdl. Přesná sestava na sobotní utkání bude zveřejněna na sociálních sítích klubu v den zápasu.

Po prohře 3:7 proti Vsetínu na Lapači se Kozlové dokázali vrátit na vítěznou vlnu, když díky dvou gólům v první třetině porazili pražskou Slávii. Po 25 odehraných zápasech tak mají na kontě 31 bodů. Ztrácí 7 bodů na desátý Přerov a mají náskok 7 bodů na Frýdek-Místek a odložené utkání s Litoměřicemi k dobru.

Vstupenky

Vstupenky na sobotní zápas si můžete zakoupit online, anebo pokud preferujete zakoupení vstupenek přímo na místě, budou vám k dispozici dvě pokladny, které se otevřou hodinu před začátkem utkání. Všichni studenti základních, středních a vysokých škol si budou moct zakoupit tzn. STUDENTSKOU vstupenku za 60 Kč. Pokud jste student a nemusí to být na první pohled patrné, mějte u sebe studentský průkaz. Parkování v okolí zimního stadionu je omezeno, využijte proto také MHD, která je pro všechny v Kolíně zdarma.

Partner utkání

Partnerem utkání je společnost McDonald´s. Při zakoupení velkého menu a přeložení vstupenky z dnešního zápasu do 15.12.2023 v nově otevřené pobočce McDonald´s v Ovčárech u Kolína obdržíte kávu nebo zmrzlinu sundae zdarma. Společnost McDonald´s také věnuje poukázky do tradiční divácké soutěže.

Na utkání byli pozváni členové a zaměstnanci všech složek Integrovaného záchranného systému, kterém je toto utkání věnováno. O přestávce se stejně jako ve středu můžete těšit na další krasobruslařské vystoupení mladé krasobruslařky. Přijďte si užít sobotní večer na zimní stadion v Kolíně a podpořit Kozly v dalším důležitém utkání Chance ligy. Začínáme v 17 hodin!