Mládež
07.12.2023
Autor: Aneta Vrabcová

Dorostenci po prohraném derby s HC Poděbrady zvítězili nad Pelhřimovem 1:5

clanek-1

Před 14 dny prohráli doma Kozlové zápas s Poděbrady pouze o gól. V pondělí 4.12. se vydali do Pelhřimova, kde si zlepšili reputaci vítězstvím 1:5.


Po dvanácti zápasech byli kolínští na šestém místě s 21 body mezi celky HC Tábor B a Slavoj Český Krumlov.

Po první třetině vedli Kozlové 1:2, kdy obě branky vstřelil Tomáš Vytlačil s asistencemi Jakuba Mikuleckého, nejproduktivnějšího hráče týmu. Prvním gólem otevřel skóre zápasu. Po deseti minutách, kdy domácí srovnali, svým dalším gólem opět poslal hosty do vedení. Ve druhé třetině ve vlastním oslabení zvýšil vedení Marek Neruda. Ve 38. minutě přidává další gól Luboš Čepelák. Po druhé třetině je tedy skóre 1:4. Ve třetí třetině přidává svůj druhý gól zápasu Marek Neruda a třetí asistenci Jakub Mikulecký. Další branka již nepadla, takže konečný výsledek skončil 1:5.

Po tomto zápase se Kozlové dostali na páté místo a bodově se tak dotáhli na HC Tábor B, který má ale o odehraný zápas méně. Další utkání je čeká v sobotu 9.12. od 13:15, kdy na kolínském zimním stadionu přivítají Slavoj Velké Popovice, kteří jsou momentálně s 13 body na jedenáctém místě v tabulce. V této sezóně odehráli jeden společný zápas, kde těsně vyhrál Kolín 3:2.