Mládež
21.12.2023
Autor: Aneta Vrabcová

Devátá třída vyhrála potřetí v řadě!

clanek-1

Devítka po vysoké výhře s HC Ledeč nad Sázavou a se Sedlčany, odehrála utkání v Říčanech a získala další tři body.


Kozlové odehráli 8.12. utkání na ledě HC Com-Sys Říčany, se kterými minulé vzájemné utkání na domácím ledě prohráli 4:8.

Už od prvních minut byli kolínští lepším týmem, a to se potvrdilo ve třetí minutě, kdy se trefil Iliia Morozov a dostal tak Kolín do vedení. Radost hostí ale dlouho netrvala, jelikož v šestnácté minutě Říčany srovnaly a o tři minuty později se dostaly do vedení střelou od Šimona Kříže. Druhá třetina patřila Kozlům. Ve 24. minutě dal svůj šestý gól sezóny Tomáš Hartman a o pár vteřin později Iliia Morozov znovu poslal Kolín do vedení. Michal Mén ve 34. minutě zvýšil vedení Kozlů na 2:4. Ve třetí třetině upevnil vedení Iliia Morozov, který dal svůj první hattrick v sezóně. Poslední gól utkání padnul v 56. minutě střelou kolínského nejproduktivnějšího hráče Michala Ména.

Po odehraných 12 zápasech jsou Kozlové na třetím místě v tabulce s 24 body. Na druhé Poděbrady jim chybí 5 bodů. Na čtvrtém místě je Ledeč nad Sázavou, která na Kolín ztrácí 9 bodů.

Další utkání odehrají až po novém roce v sobotu 6. ledna od 9:00. Na domácím ledě budou hostit Hokejový klub Čáslav, se kterými v této sezóně hráli dvakrát a oba zápasy Kolín vyhrál. Čáslav je na sedmém místě, 21 bodů za Kozly.