Mládež
05.01.2024
Autor: David Hora

Mladí Kozlíci za sebou mají velmi úspěšné vánoční turnaje!

clanek-1

Svátkové období je za námi a společně s ním sezóna mnoha vánočních turnajů, včetně tří, které se odehrály mezi svátky v Kolíně. Mladí Kozlíci dostali šanci si zahrát proti týmům, na které by jinak nenarazili. Všechny kategorie si domů odnesly skvělý výsledek, ale hlavně spoustu emocí. Všichni si turnaje užili a předvedli skvělé výkony.


1. třída se vydala do Světlé nad Sázavou, kde se hokejisté ročníku 2017 odehráli 8 třetin proti čtyřem týmům. Prohráli pouze proti Havlíčkovu Brodu, který turnaj vyhrál a s 11 body a 58 vstřelenými góly skončili na krásném druhém místě. Pro začínající hokejisty toto byl jejich první Vánoční turnaj a všichni si ho moc užili a těší se na příští rok.

Kozlíci ročníku 2016 vyrazili do Chotěboře, kde neprohráli ani jeden zápas a inkasovali devětkrát, zatímco vstřelili 76 gólů v 6 zápasech. 2. třída tak všechny týmy jednoznačně porazila a turnaj vyhrála. Pod vedením trenéra Josefa Hasila druháci vyhráli proti Uherskému Hradišti, Litomyšli, Chrudimi a ve finále Chocni.

3. třída odehrála turnaj v České Lípě, ve kterém se utkala s několika soupeři z severozápadu Čech. Kozlíci pod vedením trenéra Jakuba Minarčíka nejprve ovládli svou skupinu a poté se ve finále utkali s Meteorem Třemošnou, který vyhrál skupinu A. Ve finále se ctí těsně podlehli a domů si tak odvezli stříbrné medaile. Všichni hráči podali skvělé výkony, včetně Jáchyma Velechovského, Tomáše Skokana, Tobiáše Hübšta a Matyáše Hnízda, kteří si domů odnesli cenu za nejlepší hráče zápasů.

Kozlové ročníku 2014 skončili ve svém turnaji na třetím místě. První byl Havlíčkův Brod a druhý speciální soupeř z Plzně.

5. třída se stejně jako druháci vydali na turnaj do Chotěboře, kde podali pod taktovkou trenéra Dušana Peška skvělé výkony a umístili se na druhém místě pouze za Čáslaví.

Jak již bývá tradicí, v Kolíně se odehrál memoriál Rudy Musílka pro šesté třídy. Na domácím ledě hokejisté ročníku 2012 urputně bojovali a vybojovali si na konec stříbrné medaile, když lepší byla pouze Hvězda Praha. Kozlíci dostali šanci si zahrát také proti týmům z dalekého Frýdku-Místku, Ústí nad Labem anebo Vrchlabí.

8. třída vyrazili na severovýchod Čech do Jaroměře, odkud si po zápasech proti Jaroměři, Turnovu a Havlíčkovu Brodu domů odvezli zlaté medaile. Kozlové předvedli skvělé výkony a zaslouženě byli na prvním místě.

Všichni Kozlíci podali úžasné výkony a turnaje si velmi užili.