Mládež
17.01.2024
Autor: Klub

Akce Týden hokeje přilákala nové zájemce o lední hokej

clanek-1

V úterý 16. ledna proběhla na kolínském zimním stadionu již tradiční celorepubliková náborová akce TÝDEN HOKEJ. Své první krůčky na ledě si přišlo vyzkoušet více jak 20 nových dětí od 4 do 8 let. Náš hokejový klub SC Kolín se bude těšit, že rozšíří řady mladých adeptů ledního hokeje a budou pravidelnými účastníky našich tréninků pro kategorii náboru.


Celorepubliková náborová akce Týden hokeje se v Kolíně tentokrát konala v úterý 16. ledna, kdy od 16 hodin probíhala registrace zájemců o seznámení se s tím, jaké je to stát na bruslích. Rodiče dětí byli seznámeni s prezentací celé této akce organizované Českým hokejem v prostorách VIP kolínského zimního stadionu.

Následně se malé děti mohly vydat na svůj první hokejový trénink, který pro ně připravili naši hokejoví trenéři. Děti si na ledě především hrály, mohly se podívat i na malé hokejisty, kteří jim předvedli své dovednosti při minihokeji. Všechny děti si na ledě především užily radosti a smíchu a to šlo především.

Celý náš hokejový klub se bude těšit na všechny, kteří se rozhodnou v bruslení a docházce na zimní stadion pokračovat a budou se věnovat lednímu hokeji jako svému milovanému koníčku. Pravidelné tréninky na ledě pro kategorii dětí do 7 let probíhají každé úterý a čtvrtek od 17,15 do 18,15 hodin a v neděli v dopoledních hodinách. V rozpise ledu jsou tyto tréninky označeny jako NÁBOR. Stejně jako na této akci náš klub všem zájemcům z řad malých dětí rád zapůjčí brusle i helmu na jednotlivé tréninky.

Těšíme se na Vás na zimním stadionu v Kolíně.