A tým - preview
21.01.2024
Autor: Klub

V pondělí do Kolína zavítá lídr tabulky z Poruby!

clanek-1

Hokejová Chance liga nabírá na obrátkách a tak v pondělí 22. ledna od 18 hodin čeká Kozly již osmé utkání roku 2024. Kolínské hokejisty čeká jasně vedoucí celek tabulky z Poruby, ale i tak domácí budou chtít lídr zaskočit a navázat na prosincový úspěch na Moravě, kde vyhráli 2:1 po samostatných nájezdech. Přijďte všichni Kozly podpořit v dalším důležitém duelu.


Lednový program Chance ligy čítá celkem 11 utkání v 29 dnech. V sobotu odehráli Kozlové v Přerově již sedmé utkání z této zápasové porce a dosavadní lednová bilance je lehce negativní v poměru 3 vítězství a 4 porážky. Nyní čekají na Kozly ještě 4 lednové duely a bude potřeba opět naskočit na vítěznou vlnu, aby se neztratil kontakt s příčkami zaručující účast v play-off, kterou prozatím kolínští ve vyrovnané tabulce drží. A zároveň se díky vyrovnanosti týmů Chance ligy, kdy každý dokáže porazit každého, zmenšuje odstup od týmů okupující samotné dno letošní tabulky.

Sobotní utkání v Přerově nepřineslo nic nového v dosavadních vzájemných utkáních letošní Chance ligy. Málo branek a velmi nízká produktivita Kozlů. Hosté odehráli jistě lepší utkání než ve středu na Slavii, ale známe klišé, že bez branek se nevyhrává, bylo i ve druhém utkání sezony v Přerově, naplněno do puntíku. Letošní vzájemná bilance mezi Kozly a Zubry zní z pohledu Kolínských - 1 výhra, 1 remíza, 2 porážky.

Náš mladý tým čeká tentokrát jednoznačný lídr tohoto ročníku Chance ligy - HC RT TORAX Poruba. Ambiciózní tým z Ostravy, který díky zdlouhavé rekonstrukci vlastní arény, která prozatím nebere konce, má po celý dosavadní průběh sezony svůj azyl v nedalekých Kravařích. I přes tento hendikep zvládá sezonu nadstandardně a naplňuje své předsezonní ambice.

I náš pondělní soupeř má v lednu za sebou 7 utkání s lehce pozitivní bilancí 4 vítězství a 3 porážky. I tato bilance ukazuje, že v každém utkání se dá zvítězit a od toho se musí náš tým odrazit. Zapomenout na předchozí 3 porážky v řadě a proti Porubě navázat na předchozí výkony. Poslední utkání na kolínském zimáku stejných soupeřů skončilo v říjnu vítězstvím hostů v poměru 3:5. O konečném výsledku utkání rozhodla poslední třetina, kdy hosté využili přesilovku 5 ku 3 a vstřelili rozhodující branku utkání.

V pondělí od 18 hodin nás tedy čeká důležitý a atraktivní utkání, ve kterém Kozlové mají jediný cíl a tím je předvést soustředěný výkon, který povede za vítězstvím. Přijďte všichni podpořit Kozly přímo na stadion a vytvořit takovou atmosféru, která celý tým podpoří v jejich snaze.

Partnerem utkání jsou Klenoty Vondráček a s partnerem utkání budeme soutěžit o skvělé ceny v divácké soutěži.