A tým - preview
26.01.2024
Autor: Klub

Kozlové v sobotu proti rezervě Dynama, boj o play-off pokračuje!

clanek-1

Po středeční výhře proti Jihlavě čeká Kozly další důležitý zápas v boji o možnou účast v letošním play-off Chance ligy. V sobotu 27. ledna od 15 hodin přivítají na domácím ledě rezervní tým Dynama Pardubice a bude to přímý souboj o 10. příčku, která zaručuje předkolo vyřazovací části soutěže. Přijďte Kozly podpořit na zimák v Kolíně.


Středeční výhra v Pelhřimově proti jihlavské Dukle je již minulostí a v sobotu od 15 hodin budou chtít Kozlové navázat získané 3 body do tabulky v dalším důležitém utkání. Souboj s rezervou Pardubic bude přímým soubojem o průběžnou 10. příčku v tabulce Chance ligy. Oba týmy dělí pouze 1 bod a tudíž není potřeba o důležitosti utkání nijak pochybovat.

Za domácí Kozly se představí na domácím ledě poprvé posila do útoku, zkušený centr Jan Kloz, který má za sebou více jak 700 startu ve druhé nejvyšší soutěži. Tvořivý útočník nastoupil již do utkání proti Dukle a pomohl týmu k zisku důležitých bodů do tabulky. Celý tým sehrál ve středu bitvu s vítězným koncem díky koncentrovanému výkonu, který podpořil další nováček v kádru, brankář Dávid Hrenák. Slovenský brankář, který letos hájí dres extraligového Liberce, nastoupil do utkání po zranění a zkušeným výkonem podpořil zisk týmových bodů.

Pardubická rezerva v posledním utkání podlehla dalšímu týmu z konce tabulky a to frýdeckým Rysům v prodloužení. V nabitém lednovém programu Dynamo připsalo do tabulky celkem 8 bodů z dosavadních 9 odehraných utkání. Forma týmu se zvedá, dokázali bodovat v posledních 4 utkáních a jistě budou chtít prodloužit tuto sérii i v sobotu v Kolíně.

Domácí dokázali vítězstvím nad Duklou přerušit nepříjemnou šňůru 4 porážek v řadě a budou chtít potvrdit na domácím ledě, že se jim proti Dynamu v letošní sezoně daří. Z dosavadních 3 vzájemných zápasů zapsali ve všech vítězství a do tabulky připsali 8 z 9 možných bodů.

Situace v tabulce je stále od 10. místa velmi vyrovnaná. Kozlové mají na dosah pozici v předkole play-off, zároveň však musí bedlivě sledovat situaci pod sebou, jelikož na poslední Znojmo mají náskok pouhých 7 bodů. O třaskavé hokejové bitvy tak nebudu až do konce základní části nouze. Další díl tohoto "seriálu" je na pořadu v sobotu 27.1., když utkání mezi Kozly a Dynamem začne netradičně již v 15 hodin.

Přijďte všichni podpořit Kolínské hokejisty v tomto "malém" derby a pomoci svými hlasivkami k zisku bodů.

Partnerem utkání je společnost LOUDA AUTO (https://autolouda.cz/), která věnuje ceny do přestávkové divácké soutěže, na kterou se můžete opět těšit.