Klub
02.02.2024
Autor: Klub

Přijďte na Hokej Srdcem, Kozlové se utkají s Rysy

clanek-1

První ročník charitativní akce Hokej Srdcem proběhne na Valentýna ve středu 14. února od 18:00 hodin na zimním stadionu v Kolíně, v rámci hokejového utkání Chance ligy, ve kterém se utkají Kozlové SC Marimex Kolín s Rysy HC Frýdek Místek. Cílem akce je šířit povědomí o službách Domácího hospice Srdcem v Kolíně z.ú. a podpořit místní obyvatele, kteří paliativní péči a hospicové služby potřebují.


O tom, že hokej má přesah do celé společnosti a jeho propojením s veřejností může dojít k velké podpoře, klub moc dobře ví. „Pomoc hospice může potřebovat opravdu kdokoli, proto se kolínští kozlové pro podporu rozhodli,“ komentuje Iva Horová, členka správní rady hokejového klubu SC Marimex Kolín.

Nejen, že přispěje v osvětě tímto směrem, klub také doufá, že ve výsledku podpoří domácí hospic finanční částkou. Provoz hospice je totiž zcela závislý na dotacích a darech podporovatelů. Pro účel podpory jsme se spojili s kolínským umělcem, Ondřejem Pokorným, který se věnuje volné tvorbě a velkoformátovým malbám v interiéru a exteriéru, a pro aukci vytvořili originální dílo. Podíleli se na něm téměř všichni hráči A týmu společně s trenéry.

Unikátní dílo na dřevěném rámu, rozměru 135x106 centimetrů, v akrylových barvách s podpisy hráčů půjde do aukce ještě před zápasem. Dražba se uskuteční na webové platformě Sportovní aukce. Zahájena bude ve středu 14. února na začátku utkání v 18:00 hodin, ukončena bude v pátek 24. února v 20:00 hodin. Během hokejového utkání Kozlů a Rysů mohou fanoušci přispívat do označených a uzamčených kasiček dobrovolnou částkou. Tradičně nebude chybět soutěž s puky. Částka ze soutěže, celý obnos kasiček a z aukce obrazu bude věnovaný ve prospěch Domácího hospice Srdcem v Kolíně.

Tímto charitativním počinem se můžeme všichni stát průkopníky v podpoře paliativní, hospicové péče v České republice. Přijďte povzbudit naše hráče na benefiční utkání a přispějte k osvětě a podpoře domácí hospicové péče na Kolínsku, resp. v Kolíně a jeho okolí do 30 kilometrů. To je vzdálenost, ve které Domácí hospic Srdcem může poskytovat své služby.

Přispět je možné také přímým finančním příspěvkem přímo na transparentní účet domácího hospice kdykoli během zápasu nebo i po jeho ukončení. Číslo účtu: 2401424049/2010.

Hokej Srdcem, středa 14.2.2024 od 18 hodin, zimní stadion Kolín.