Mládež
06.02.2024
Autor: Aneta Vrabcová

Dorostenci si připsali další výhru nad Velkými Popovicemi!

clanek-1

V sobotu 3. února si kolínští dorostenci zahráli utkání ve Velkých Popovicích. I potřetí v sezóně je dokázali porazit, tentokrát vysoko 12:0.


V páté minutě došlo k vyloučení na straně hostí za podrážení. Domácí přesilovou hru využít nedokázali, ale naopak kolínští otevřeli skóre v oslabení. Autorem branky byl nejproduktivnější útočník Tomáš Vytlačil. O dvacet vteřin později se k němu přidal Josef Dvořák. V osmé minutě dali kolínští druhou přesilovou hru Slavoji, ale Kozlové ji ubránili. V čase 18:21 zvýšil na tříbrankové vedení Dominik Hruboš.

Druhou třetinu začali kolínští přesilovou hrou, kterou ale proměnit nedokázali. Ve 25. minutě opět Tomáš Vytlačil zvýšil vedení Kozlů na 4:0. Svůj druhý gól utkání vstřelil také Dominik Hruboš. Hosté se ve 35. minutě dostali znovu do oslabení díky sekání Dennise Horného a znovu ho dokázali proměnit. Hattrick Dominika Hruboše zařídil Kolínu vedení 6:0. Poté Kolín poprvé využil přesilovou hru střelou Tomáše Vytlačila. Ke zvýšení skóre se přidal i Jan Knížek s asistencí Dominika Hruboše.

V první minutě třetí třetiny se prosadil kolínský obránce Matyáš Paďour. Souběžné vyloučení za hrubost se vyplatilo Kolínu a počtvrté skóroval Dominik Hruboš. V čase 54:14 dal také čtvrtý gól v utkání Tomáš Vytlačil. V poslední minutě střelou Jana Knížka se Kozlové dostali do vedení 12:0 a Slavoji se nepodařilo snížit skóre ani jednou v zápase.

Další utkání odehrají doma ve středu 7. února od 18:30 proti HC Světlá nad Sázavou, která je na šestém místě a na Kolín ztrácí šest bodů.