A-tým - ohlasy
25.02.2024
Autor: Věra Pavlovská

Martin Štohanzl o zápase s Litoměřicemi

clanek-1

Na pár otázek odpověděl Martin Štohanzl, který dříve v Kolíně působil.


Jak bys popsal tento náročný zápas?

Věděli jsme, že Litoměřice jsou kvalitní mužstvo, bohužel se nám nepovedl vstup. Nechali jsme je zbytečně odskočit na 2:4 před třetí třetinou. Tam, kdybychom si dokázali pohlídat vlastně ten stav 2:2 do konce třetí třetiny, tak to mohlo být ještě trošku poklidnější, ale dokázali jsme se do toho vrátit. Myslím, že ten tým ukázal nějaký charakter, který je důležitý, potom třeba do toho play-off, a jsme jen rádi za to, že přišli diváci, a nám se je povedlo takhle potěšit.

A co ten moment, kdy jsi zařídil branku na 3:4? Jak bys popsal tu akci?

Já jsem se dostal z rohu. Vlastně jsem vybruslil až na úroveň modré čáry. Petr Kolmann udělal výbornou práci, že tam stáhnul toho hráče. Hodil jsem to tam do clony a za pomoci teče Míry Muchy to tam naštěstí propadlo.

V první třetině to vypadalo na fotbalové skóre, co se změnilo?

Jak už jsem říkal, věděli jsme, že Litoměřice jsou silné mužstvo. Nikdo nechtěl udělat první chybu. Potom se to trochu otevřelo a dopadlo to, jak to dopadlo.

Jak probíhala přestávka po druhé třetině?

V kabině se trochu zvyšoval hlas. Samozřejmě by jsme byli rádi za stav 2:2, ale bylo to 2:4, takže tam byl prostor pro zlepšení. Jsme jen rádi, že jsme to ve třetí třetině zvládli.