A-tým - ohlasy
02.03.2024
Autor: Aneta Vrabcová, Věra Pavlovská

O posledním zápase sezóny s kapitánem Petrem Kolmannem

clanek-1

O zápase s HC Slavia Praha, stejně jako o nominaci v All-star týmu za měsíc únor, jsme mluvili s Petrem Kolmannem.


Jak si vnímal průběh zápasu? Jaký moment byl klíčový?

Nezačali jsme šťastně, oni po nás docela šli a kolikrát jsme shodili jednoduché puky k nim do třetiny, tím se oni dostali na koně. Klíčové bylo asi, když jsme dostali gól v naší přesilovce a pak nás to docela srazilo dolů.

Co se podle tebe změnilo ve srovnání s předchozími zápasy?

Hráli jsme proti týmu, který byl ve stejné formě jako my, poslední zápasy hráli na krev. My jsme ty poslední zápasy hráli proti týmům, které už neměly o co hrát. Tím play-off hokejem, který jsme předváděli, jsme se docvakli nahoru a zachránili se. Dnes jsme hráli proti soupeři, který to hraje úplně stejně, a i když si myslím, že jsme hráli všichni na krev, tak to nedopadlo.

Bylo něco, co vás překvapilo nebo na co jste nebyli připraveni?

Těžko říct, připraveni jsme byli dobře. Jejich přesilovky a hru jsme znali, věděli jsme, co budou hrát. Dneska nerozhodlo to, kdo byl líp připraven. Myslím si, že oni to chtěli o trochu víc než my a dokázali využít našich chyb. My jsme jejich chyby potrestat nedokázali.

Očekával jsi, že uvidíš své jméno v kategorii Nejlepší hráč měsíce?

Ne, vůbec. Měli jsme nějakou sázku s trenérem, že když budeme tým kola, tak nám dá něco do kabiny, což dopadlo. V to jsem doufal, že to dopadne, ale že tam budu, to jsem vůbec neočekával a ani jsem nad tím nepřemýšlel.